Ce mananci atunci cand iti e pofta de ceva bun? Daca si tie iti vin in minte clatitele, asocierea este sigur cu dulceata de visine, nu exista o alaturare mai buna de atat. Dar clatitele se potrivesc la fel de bine cu dulceata de prune, caise, piersci, capsuni sau gutui, important este sa fie o dulceata preparata din ingrediente naturale, delicioasa si gustoasa. Iti recomandam producatorul de gemuri, Duro, pe langa gustul deosebit, dulceata are si foarte multe proprietati si beneficii asupra digestiei, sistemului imunitar, dar si o varianta sigura pentru persoanele alergice.
Ciresele, visinele, capsunele sunt fructe de sezon, de care trebuie sa ne bucuram atat in stare cruda, cat si folosite in dulceata si gemuri. Aceste fructe de sezon parfumate sunt o sursa excelenta de vitamina C si antioxidanti importanti pentru intarirea sistemului imunitar. Majoritatea fructelor de sezon au proprietatea de a reduce inflamatiile articulatiilor, scad nivelul colesterolului si ajuta la mentinerea sanatatii ochilor. Alege sa mananci fructe atat crude cat si gemurile pentru patiserii de la Duro.
Duro comercializeaza si gemuri pentru patiserie en gross, prin distribuitorii agreati din fiecare judet sau in supermarket-uri si hipermarket-uri ale lanturilor comerciale multinationale sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii,etc;
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro