La acea vreme tortul insemna simplu o felie de paine de grau ce era rupta deasupra capului mirilor. Se presupunea ca firmiturile ce cadeau pe jos aduc noroc si prosperitate.
Ceva mai tarziu, prin Evul Mediu, tortul a evoluat la statutl de parjituri ceva mai mari. In Anglia, invitatii aducea la nunta cate un mic tort, care erau puse unul peste altul. Ulterior cofetarii au inceput sa acopere torturile etajate cu glazura.
Brutarii francezi au inceput sa acopere chiflele cu crema, acesta fiind punctul de cotitura in istoria torturilor. Se intampla prin secolul al XVII-lea.
In prezent avem o gama variata de torturi de nunta, cele mai populare fiind cele cu frisca sau martipan. In ceea ce priveste designul, lucrurile au evoluat foarte mult. In ziua de astazi torturile de nunta sunt foarte aspectuoase, prepararea si decorarea acestor torturi transformandu-se in arta.
Torturile de nunta pot fi comandate si online, direct din fata calculatorului. Comanda se face usor si simplu, sau daca vrei sa te consulti cu cofetarii dintr-o cofetarie, iti recomandam macar sa te documentezi putin pe internet despre preturi si modelele oferite. In acest sens iti recomandam torturi de nunta cu design spectaculos de la Candy Cat.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro