Din faina de grau dur (grano duro) vei crea diferite tipuri si forme de paste proaspete, umpluturi delicioase si sosuri. Tips & Tricks: vei folosi 2 feluri de aluat pentru a face un tortellini in 2 culori!. Afla secretele " bucataritului" cu paste proaspete (dar nu numai) si suntem siguri ca pe viitor pastele home made vor deveni actiunea ta favorita in bucătarie. Elemente cheie ale cursului viitor:
Aluatul pentru paste; umple un raviolo cu spanac cremos si un galbenus intreg; un tortellini in 2 culori (din 2 tipuri diferite de aluat); tagliatelle, spaghetti si farfalle. Zabaione la desert si ia acasa o portie de paste proaspete (asta ca sa ai cu ce te lauda). Ce gatim:
* Raviolo alla Fiorentina
* Tortellini cu Ricotta de Bivolita si Pesto de Leurda
* Fructe Proaspete cu Zabaione
Cand: Duminica, 10 apr. 2011, ora 14:00, la Madame Pogany
Pret: 250 Ron/persoana * Include: apa, cafea, ceai, vinurile potrivite, brosura cu retete.
Rezerva locul tau prin e-mail sau telefon: [email protected]; +40 721 223 385
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro