Workshop “Delicii vegane pentru ziua de Paște” cu Tania Bordianu Camara cu Merinde Sâmbata 9 Aprilie 2016 ora 14:00

7 aprilie 2016

Ce bucate punem pe masa de Paște? Cum să preparăm mâncare sănătoasă si totodată să ne impresionăm musafirii la masa de Paște? Răspunsul la întrebari îl veți afla chiar de la invitata noastră, Tania Bordianu, la Workshop-ul ”Delicii vegane pentru ziua de Paște”. Acesta se adresează atât persoanelor raw-vegane, cât și celor ce doresc să pregătească surprize musafirilor cu bucate sănătoase și gustoase .

Seminarul va avea loc, Sâmbătă, 9 Aprilie 2016, la Cămara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180), începand cu ora 14:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. La acest atelier culinar o veţi întâlni din nou pe Tania Bordianu, care ne va propune rețete ușor de preparat și sănătoase pentru ca sărbătorile Pascale să fie unele deosebite și din punct de vedere culinar.

Simona Chimișliu, Manager „Cămara cu Merinde” a declarat: „ Masa de Paște este un moment deosebit pentru fiecare familie. Tania, invitata noastră, ne va oferi câteva propuneri, astfel încât, masa de Paște va fi mai ușoară, mai sănătoasă și de ce nu, mai plină de surprize!”

Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): [email protected]
Vă aşteptăm în magica noastră Cămara, în fiecare zi!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram